Loading Evenimente

Calatorie initiatica in Tibet, Ladakh, 8 – 22 iul 2020

Va invit intr-o lume magica si unica – lumea Tibetului autentic in perioada 8 – 22 iulie 2020.

Ladakh-ul este numit si ” Micul Tibet „. Aceasta zona este incarcata de spiritualitate si istorie. Aici sunt cele mai vechi manastiri tibetane, gompe si pesteri in care au meditat mari maestri tibetani. Puritatea acestor locuri vine si din faptul ca pana acum zeci de ani nu era nici un drum de acces. Transportul se facea cu caii sau pe jos…Aceasta este si diferenta fata de Tibetul din zona Chinei. In Ladakh totul este pastrat neatins. Ai impresia ca te intorci cu sute de ani in timp…

Va recomand vizionarea filmului initiatic Samsara – film realizat si filmat in Ladakh.

https://www.youtube.com/watch?v=JB7uygQxxLI

Acest program initiatic cuprinde vizite si meditatii in manastirile si locurile sacre din zona Ladakh, intalniri cu maestri si lama tibetani precum si participarea la ritualurile si slujbele tibetane.

Program:

ziua 1 ( 8 iulie ) – plecare din Bucuresti spre Delhi

ziua 2 – zbor local Delhi – Leh ( 3500 m ), relaxare

ziua 3 – adaptare altitudine si plimbare usoara in Leh

zilele 4 – 9, vizite la manastiri, meditatii, intalniri cu lama si maestri tibetani. Vom vizita manastirile Lamayuru, Alchi, Spitok, Shey, Thikse, Hemis etc precum si renumitul lacul sacru al Tibetului – Pangong ( la 4200 m altitudine ). Vom petrece 1 noapte aici. Maestri tibetani afirma ca meditatiile la acest lac ofera viziuni si experiente revelatorii despre viata si evolutia noastra.

zilele 10 – 13, intoarcerea spre Delhi, cu jeepurile, prin cel mai spectaculos drum din lume ( asa este considerat de specialisti ). Vom ajunge pana la 5600 m altitudine. Este considerat cel mai inalt drum circulabil din lume. Desigur, ne vom opri in trecatoarea de la 5600 m pentru o scurta meditatie. Cuvintele nu pot descrie ce am trait cu totii aici anul trecut…

ziua 14 – intoarcerea in tara

Pretul acestui program initiatic este de 2200 euro. Acest pret include toate serviciile, biletele de avion internationale si locale, cazarile cu mic dejun, transportul, taxele de intrare, viza si asigurarile medicale.Vom discuta toate detaliile si posibilitatile la intalnirea noastra din 15 ianuarie 2020. Locatia va fi anuntata ulterior. Am sa aduc si pliantele si materialele documentare referitoare la Ladakh, manastirile si locurile sacre unde vom ajunge.

Inscrierile se vor incheia pe data 15 ian 2020. La inscriere se achita un avans de 800 euro la agentia de turism Globe 365 – Bucuresti. Pe 15 ian 2020 vom avea intalnirea de cunoastere si discutii. Locatia va fi anuntata ulterior celor interesati. Pentru inscrierile dupa 15 dec 2020 nu mai garantam acelasi pret.

Pentru intrebari si detalii va rog sa ma contactati la tel 0729032755 sau pe email: calatorii.initiatice@gmail.com

Va astept cu drag!

Lucian Octavian Papuc
www.calatorii-initiatice.ro

0729032755

08 iulie
miercuri @ 2:00 am - 5:00 pm

Detalii

  • Început:
    iulie 8 @ 2:00 am
  • Sfârșit:
    iulie 22 @ 5:00 pm
  • Categorie Eveniment:

Organizator

Lucian Octavian Papuc

Locatie

Tibet

Inscrieti-va la eveniment

floral-decor