We at KRIYA provide various services to the nature of the clients. Wish how you would like to spend the time here we can talk & come to a conclusion.

Bine ati venit

Va invitam in cea mai importanta si fascinanta calatorie a constiintei, calatoria initierii spirituale, calatoria ascensiunii spre Divin. Initierea este procesul interior prin care constiinta noastra se transforma total si acceseaza Lumina, Pacea si Intelepciunea divina. Initierea este o renastere, mai bine spus adevarata nastere. Initierea face tranzitia de la cei care am fost, la cei ce putem fi, de la existenta limitata in corpul fizic la expansiunea in infinit, de la intuneric la Lumina. Initierea deschide in fata noastra intrarea in lumile superioare.

Cu toate ca fiecare clipa a vietii noastre este o calatorie si o initiere, exista momente aparte cand Lumina divina ne patrunde si constiinta noastra se inalta. Astfel de momente pot fi traite la invataturile si initierile marilor maestri spirituali, in meditatii la locuri sacre, in pelerinaje si in cautarea interioara. De aici si viziunea noastra de a organiza calatorii initiatice, tabere spirituale, retrageri de meditatie, seminarii de spiritualitate, cursuri de spiritualitate ( cursuri spirituale ), workshopuri de spiritualitate si cursuri de dezvoltare personala.

La baza acestui concept sta intelepciunea milenara a Orientului: ”un profesor te invata, un maestru te transforma”. Am simtit si am observat ( atat personal cat si in cadrul grupurilor organizate ) ce inseamna o singura clipa de deschidere in prezenta unui mare maestru sau a unui loc sacru. O astfel de clipa de gratie poate echivala cu o viata de teorie sau cautari exterioare. Cu toate ca experientele interioare nu pot fi usor descrise in cuvinte, va invitam sa cititi relatarile participantilor.

Conform traditiilor initiatice, toate activitatile se organizeaza pe baza de donatii. Nu exista taxe pentru meditatiile, cursurile, seminariile, retragerile de meditatie etc organizate. In felul acesta, orice cautator spiritual are acces la cunoastere. Noi consideram ca in aceste timpuri de schimbare planetara, intreaga cunoastere spirituala ar trebui sa fie impartasita liber, fara nici o conditionare sau limitare. Adevarata cunoastere spirituala se primeste in ”Dar” ( Har Divin ), asa ar fi bine sa fie transmisa si oferita mai departe. Cristos insusi a spus: ”In dar ati primit, in dar sa dati”.

Despre mine

ico-trainer

In Peru, pe urmele samanilor

Numele meu initiatic este Jinpa Gyorme (in tibetana inseamna generozitate nelimitata ), nume primit in urma initierilor oferite de marele maestru tibetan Karmapa ( 17-lea Karmapa Gyalwa Trinley Dorje ) in India, in Institutul buddhist K.I.B.I.- Karmapa International Buddhist Institute.

Am inceput cautarile spirituale de copil. Am avut Gratia Divina de a intalni de mic o fiinta deosebita care m-a invatat tehnici de meditatie, respiratie si relaxare. Din studentie am aprofundat practica meditatiei si respiratiei constiente.

Am intalnit valori ale spiritualitatii romanesti precum Valeriu Popa si preotul Ghelasie de la manastirea Frasinei. Preotul Ghelasie m-a initiat in practicile isihasmului carpatin. Am ramas surprins ce deschidere spirituala avea preotul Ghelasie…puteai discuta deschis cu dansul de practici orientale, yoga, isihasm atonit etc. Am realizat ce asemanare este intre isihasmul carpatin si practicile tibetane Dzogchen ( Marea Perfectiune ).

In ultimii 20 ani am avut marea binecuvantarea sa studiez si sa meditez alaturi de mari maestri si initiati din Orient. Am meditat in locuri sacre din Orient, in asramuri si manastiri tibetane.

Am studiat biofeedbackul si am gasit legatura dintre stiinta si spiritualitate. Am observat pe aparatele de biofeedback cum meditatia si respiratia constienta influenteaza procesele fizice si emotionale. Sunt instructor de biofeedback si instructor de practici orientale.

In ultimul timp coordonez calatorii initiatice in Tibet, India si Nepal, conducand cautatorii spirituali in locuri sacre si la marii maestrii orientali, precum Dalai Lama, Karmapa, Komtrul Rinpoche etc.

Am studiat si meditat alaturi de mari maestri

ico-trainer
 • Dalai Lama – in Dharamshala si in Bodhgaya, India. Am avut binecavantarea sa organizez si sa particip la intrevederi private cu Dalai Lama. Ma straduiesc sa-l aduc pe Dalai Lama in Romania. La ultima serie de Invataturi si Initieri din Bodhgaya – ianuarie 2010, Dalai Lama a afirmat ca este timpul sa vina si in Romania. A fost impresionat de numarul de romani interesati de buddhism.
 • Al 17-lea Karmapa – in New Delhi , in institutul K.I.B.I.
 • Shamar Rinpoche – in K.I.B.I.
 • Khenpo Tzering – in K.I.B.I.
 • Sempa Dorje ( profesorul celui de al 16-lea Karmapa ) – in K.I.B.I.
 • Lopon Tenzin Namdak Rinpoche – in Centrul buddhist Paunhoff, practicile Dzogchen – Marea Perfectiune
 • Lopon Tenpa Yungdrung – in Centrul buddhist Paunhoff, practicile Dzogchen
 • Tenzin Wangyal Rinpoche – in Centrul buddhist Garuda, tummo – practicile focului interior
 • Lama Geshe Gelek – in manastirea Shenten Dargye Ling, tummo – practicile focului interior
 • Lama Sangye Monlam – in manastirea Shenten Dargye Ling, tummo – practicile focului interior
 • Swami Sankarananda Giri – in asramul Kriya yoga ( India ), tehnicile Kriya yoga
 • Swami Satyananda, Swami Niranjanananda si Swami Muktananda – in Bihar ( India ) – yoga si stiinta pranei
 • Drikung Chetsang Rinpoche – in Institutul Drikung Kagyu, retragere de meditatie
 • Dondrup Rinpoche – Institutul Pathgate , practicile de Qi Gong buddhist
 • Lama Ole – in Centrul buddhist Karma Guen, practicile phowa – stiinta transferului de constiinta
 • Satya Sai Baba ( sfantul indian care materializeaza ) – in asramul sau din Bengalore (India)
 • Mantak Chia – in Bucuresti, practicile taoiste

Impreuna cu Lama Geshe Gelek, in manastirea samanica Bon din Katmandu, Nepal

Am meditat in locuri sacre

ico-trainer

La initierea in KriyaRishikesh, India

 • Bodhgaya ( India ) – Locul iluminarii lui Buddha
 • Lumbimi ( Nepal ) — Locul nasterii lui Buddha
 • Pestera Mahakala ( India ) – Pestera unde Buddha s-a retras in meditatie inainte de iluminare
 • Pesterile unde Padmashambhava a atins iluminarea si unde a manifestat primele puteri Divine – Pharping ( Nepal ) si Rewslar ( India )
 • Pesterile unde au meditat Tilopa si Naropa – Kathmandu ( Nepal )
 • Sarnath ( India ) – Locul unde Buddha a oferit prima predica despre eliberare
 • Rishikesh si Varanasi – orasele sacre ale Indiei unde sunt zeci de asrame. Am fost initiat in Gange si am participat la numeroase cursuri in asramele din Rishikesh: Sankarananda ( Kriya ), Shivananda, Satyananda, Swami Rama ( yoga teacher training )

Pachete?

Calatorii initiatice in Orient 

Va invitam in lumea enigmatica a Orientului, in lumea cautarilor spirituale, initierilor, in lumea marilor maestri si a experientelor interioare profunde. Orientul este, de milenii, locul marilor experiente ale desavarsirii. Nicaieri in lume nu au fost atatia cautatori spirituali si fiinte iluminate. Tibetul, India, Nepalul etc sunt locuri unice, locuri care iti ating profund sufletul si constiinta. Aceste taramuri sunt incarcate de spiritualitate si sacralitate. Ele semnifica modelul etern al cautatorului de intelepciune si perfectiune.

Tabere spirituale, initieri si workshopuri de spiritualitate, retrageri de meditatie in tara si peste hotare

Va invitam sa petrecem clipe deosebite in compania fiintelor cu un inalt nivel de constiinta, atat in tara cat si peste hotare. Aceste tabere spirituale, initieri, retrageri de meditatie sau workshopuri de spiritualitate se desfasoara pe parcursul mai multor zile. In acest interval de timp participam la cursurile, initierile si meditatiile tinute in centrele de meditatie. Cazarea si mesele sunt asigurate in centrele de meditatie. 

Seminarii, cursuri de spiritualitate si dezvoltare personala 

Seminariile, cursurile de spiritualitate si dezvoltare personala s-au nascut din nevoia de cunoastere a omului modern. Timpul vechilor initieri a trecut. Omul contemporan doreste sa cunoasca si sa practice intr-un interval scurt de timp cai de evolutie si metode de maxima eficienta. Ceea ce pe timpuri se preda in ani sau zeci de ani acum s-a condensat la maximum. Acum totul depinde de aspiratia, deschiderea inimii si de gradul de moralitate al cautatorilor spirituali.

Relatarile, experientele si trairile participantilor

Au fost cele mai complexe 2 saptamani din viata mea. Experienta a fost totala din toate punctele de vedere : spiritual, social, culinar, “shoppingal”, cultural. Din punct de vedere spiritual, simt ca am luat-o de la capat, dar de pe cu totul alt nivel. Iti multumesc tare mult ca mi-ai facilitat ocazia de a trai aceasta experienta incredibilia. Fii binecuvantat. Cu mult drag, Livia.

Program calatorii initiatice, tabere spirituale, initieri, cursuri de spiritualitate, evenimente spirituale 

– Stagiu de initieri si invataturi in Himalaya, India, 8 – 23 februarie 2013

– Calatorie in Israel, ianuarie 2013

Tabere, initieri, workshopuri, seminarii si cursuri de spiritualitate

– Workshopul Secretul Psalmilor – folosirea psalmilor in crestinismul ezoteric si Kabbalah, 19 august 2012

– Tabara Re-crea

" Te rugam Doamne,
Calauzeste-ne de la ignoranta la intelepciune,
De la intuneric la Lumina
De la moarte la nemurire "